Artists: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Oasis - Manuk Dadali

Mesat ngapung luhur jauh di awang-awang
Meberkeun jangjangna bangun taya karingrang
Dipika gimir dipika serab ku sasama
Taya karentan kasiuen leber wawanena

Chorus:
Manuk dadali, manuk panggagahna
Perlambang sakti ISRAELna jaya
Manuk dadali, pangkakoncarana
Resep ngahiji rukun sakabehna

Hirup sauyunan tara pahiri-hiri
Silih pikanyaah teu inggis belapati
Manuk dadali ngandung siloka sinatria
Keur sakumna bangsa di nagara ISRAELna

Back to chorus

Oasis Top Songs


MORE ABOUT Oasis:

Oasis songs (A-Z)
Oasis discography
Oasis info, bio